Hoteli

Labranda Senses Resort

O objektu

SMJEŠTAJ
LABRANDA Senses Resort ima 182 nedavno obnovljenih modernih soba. Pregled smještaja u naselju sastoji se od dvokrevetnih soba i apartmana. Ukupno 18 povezanih soba i 4 sobe za goste s invaliditetom.
172 dvokrevetne sobe: Ove sobe površine 18,5 m² sadrže moderan dizajn s prirodnim bojama i sofisticiranim detaljima. Jedinstveni estetski dizajn djelo je hrvatskih dizajnera koji su prije svega željeli stvoriti prostor za opuštanje. Ove sobe sadrže balkon ili terasu, flat-screen TV sa satelitskim programima, klima uređaj, sef, inteligentni sistem soba, minibar, ventilator i ručnici za plažu. Svaka soba sadrži bračni ili bračni krevet i širok raspon mogućih pogleda. Ukupno 105 soba ima bočni pogled na more, 44 pogled na park, 20 pogled na more i 3 su ekonomske sobe (napomena: ove nemaju balkon).
10 apartmana: Ove sobe od 31 do 34 m² dolaze u obliku Studio apartmana (7) ili Deluxe Suite (3). Prvi dolazi s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, kao i s balkonom ili terasom. Spavaća soba odvojena je od dnevnog boravka, a tri apartmana imaju pogled na park, dok 4 imaju bočni pogled na more. S druge strane, deluxe apartmani dolaze s bračnim krevetima, ali nude i kauč na razvlačenje. Oni također imaju odvojenu dnevnu sobu. Svi apartmani Deluxe imaju pogled sa bočnog mora. Oprema za sve apartmane jednaka je onima u dvokrevetnim sobama.

RESTORANI & BAROVI
Glavni restoran: Ovaj cjelodnevni restoran nudi gostima ukusna internacionalna jela u atraktivnom okruženju. Restoran poslužuje buffet i ima 77 zatvorenih i 14 vanjskih stolova. Postavljen je u suvremenoj atmosferi s prirodnim bojama, nadahnutom hotelskim prirodnim okruženjem i kolekcijom retro drvenih stolica. Bar na terasi uz bazen: Ohladite se ručno izrađenim koktelima i uronite u zvukove ptica i cvrčaka uz bazen u bazenu uz bazen terasa.
Snack Bar uz bazen - zalogajite na nekim zalogajima kao što su hamburger, pizze ili salate u Snack Baru kao dijelu Pool Terrace Bar.

USLUGE
- usluga pranja rublja
- Wi-Fi
- mjenjačnica
- suvenirnica
- multifunkcionalna sala za sastanke (30 sjedećih mjesta)
- pomoćni ležajevi
- ležaljke na hotelskoj plaži
- ručnici za bazen
- parkiralište

ZA VAŠE REKREACIJE
- kutak za čitanje / knjige
- vanjski bazen
- dnevna terasa za sunčanje
- tenis
-stolni tenis
- odbojka
- kajaci
- bicikli
- nogomet
- košarka
- jedrenje na dasci
- kanu
- rukomet
- glazba uživo 1 put tjedno
- ronjenje
- veslo za uspravljanje
- akvapark
- mini golf

 

Udaljenosti objekta

Udaljenost do plaže: 50 m
Udaljenost do centra: 1.8 km
Udaljenost do mora: 150 m

Podatci o plaži

Ležaljke na plaži
Razonoda na plaži
Šljunčana plaža
Tuševi na plaži
Prirodni hlad

Podaci o lokaciji

Objekt okružen zelenilom
Objekt se nalazi u mirnom okruženju

Ekterijer objekta

Vlastiti bazen
Parkirni prostor
Sauna

Dodatna ponuda

Pristup internetu
Vaši podaci biti će poslani vlasniku smještaja i pohranjeni na e-mail serveru.