Gastro ponuda

Restaurant Trica - Gardelin

Ukoliko odlučite posjetiti Vrbosku, ne zaboravite svratiti do obiteljskog restorana Trica Gardelin. Restoran je otvoren još 1997.g. te ima podužu tradiciju u ugostiteljstvu. Ime Trica Gardelin nije nastalo slučajno: Gardelin je obiteljski nadimak dok je Trica nastalo kao simbol troje djece koja zajedno sa svojim ocem Perom Mihojevićem vode restoran.

Bogati jelovnik restorana nudi vrhunsku ponudu raznovrsne ribe, a kao posebnu morsku deliciju preporuča se kušati svježeg jastoga.

Osim jastoga na meniju je jadranska tuna, lignje i naravno delikatesni dar mora - hobotnica. Zdravo povrće koje se koristi kao prilog dolazi iz domaćeg, organskog uzgoja kao i domaće maslinovo ulje. 

Za sve ljubitelje slatkog zalogaja tu je sočna dalmatinska rožata koja upotpuni svako jelo. Ljubitelje vina oduševit će vinska karta koja se većinom temelji na domaćim sortama vina vrhunskog okusa.

Restoran sa svojih 140 sjedećih mjesta na prostranoj terasi omogućuje fantastičan pogled na mreškanje mora u uvali i šetnjicu uz rivu. Lagani lahor pomoći će da zaboravite na ljetnu vrućinu.

Gostoljubivo i profesionalno osoblje te ugodan ambijent ostat će vam dugo u sjećanju.